Bambus t-shirts

Køb bambus t-shirts – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

12 vare(r)
12 vare(r)

Bambus T-Shirt - det perfekte valg

SorteSokker.dk har bambus T-Shirt i en lækker blød og superfin kvalitet. T-Shirts til dig, der drømmer om maks komfort. En helt klassisk T-Shirt med rund hals, som fås i både sort og hvid. Drønlækre bambus T-Shirt til ham og hende i størrelser fra M til 4XL.

Super komfortabel T-Shirt til mænd og kvinder!

Vores bambus T-Shirt er perfekt til afslapning - brug den under en trøje/bluse, skjorte eller helt casual - uden noget udover. Den er også helt fin, at bruge til sport. En T-Shirt i høj kvalitet i et super behageligt materiale uden generende vaskemærker. Materialesammensætning og vaskeanvisning er printet på indersiden af T-Shirten. En helt straight model til begge køn. Perfekt i din basisgarderobe.

Andre bambus produkter hos SorteSokker.dk?

SorteSokker.dk har ikke kun sorte sokker, men også et fint udvalg af kvalitets bambus underbukser til mænd.

Klassiske sorte sokker, der slutter midt på læggen, men også de helt korte ankelstrømper, der slutter lige over anklen. Du kan også få sorte sokker til børn

Prøv også vores lidt kraftigere tennissokker med helt glat skaft og i en lækker blød bomuldskvalitet.  

Materialesammensætning!

Foruden bambus er vores T-Shirt fremstillet af bomuld og elastan. Bambusviskosen er blød, temperaturregulerende og åndbar. Vi har valgt at kombinere bambussen med elastan og bomuld, for at sikre optimal pasform og holdbarhed samt at faconen holder også efter gentagne vask.

Vores produkter er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede!

Din sikkerhed for, at produktet er testet og godkendt, ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening har stillet vedr. indhold af kemiske stoffer.

                                          download

Det er verdens førende mærkning for tekstiler, undersøgt for sundheds-og miljøskadelige stoffer. Standarden er meget mere omfattende end lovgivningen i Danmark (og EU)

Komfortabelt valg!

Blødt som silke

Fibrene i bambus er runde og glatte, så de føles rare og lette helt som silke. Bambus har en lethed og en uovertruffen blødhed, som gør det super lækkert, at have på tæt på huden - en luksuriøs fornemmelse.

Antistatisk

Bambus er antistatisk, så statisk elektricitet undgås ved gnidning og statisk elektricitet udefra afledes. Helt enkelt - du får ikke stød når du tager tøjet på og af.

Temperaturregulerende 

Bambus er et naturligt forekommende materiale, der består af cellulose og lignin. Disse to komponenter arbejder sammen for at give bambus sin temperaturregulerende egenskab.  

Cellulose er fremragende til at isolere, hvilket betyder, at den er god til at holde på varmen varme. 

Lignin er på den anden side en god varme konduktor. Det betyder, at det kan hjælpe med at lede varme hurtigt og effektivt væk.

Kombinationen af disse to egenskaber gør bambus god til at regulere kropstemperaturen.   

Et sundt valg!

Bakterie- og svampedræbende

Bambusplanten har fra naturens side bakterie-og svampedræbende egenskaber, som bevares selv efter selv forarbejdningsprocessen. En egenskab, der bibeholdes også efter gentagne vask. 

Allergivenlig/følsom hud 

Hudallergi er, som regel fremkaldt af forskellige kemiske stoffer, der bla. findes i det tøj vi tager på. Jo mindre du har kontakt med et allergifremkaldende stof, jo mindre er risikoen for, at du får allergi. 

Lider du af hudallergi, er bambus et godt materialevalg. De antibakterielle egenskaber samt plantens olier forhindrer mikroorganismers eksistens. Selvom planten forarbejdes, bevares de allergivenlige egenskaber, så hverken svampe eller husstøvmider vil kunne leve i dit bambus tøj og dermed frembringe allergier.

Stoffets bløde tekstur er super, hvis du har sensitiv hud. Fordi fibrene er så bløde og silkeagtige, vil der være minimal friktion mellem hud og materiale, så irritation undgås. 

Åndbar og svedtransporterende

Bambusfibre består af mikroskopiske luftlommer mellem fibrene. De er med til at ventilere og absorbere/transportere fugt væk fra kroppen. Bambus kan optage 3 til 4 gange så meget fugt som bomuld. 

Miljørigtigt valg!

Bæredygtig dyrkning

Økologisk dyrkning - uden brug af pesticider, insekticider og vækstfremmer.

Ingen kunstvanding

Bambus kræver ikke meget vand - derfor er vanding ikke nødvendigt. Regnvand er tilstrækkeligt og alt vand genanvendes i produktionsfasen.

Forbedre luftkvaliteten

Bambusplantager producerer omkring 35% mere ilt og absorberer ca. 40% mere kuldioxid, hvilket er en betydelig forbedring af luftkvaliteten.

Hurtigtvoksende 

Bambusplanten vokser super hurtigt, nogle arter kan vokse op til 1 m om dagen. Den spreder sig naturligt, så bambus plantager fornyr sig selv hele tiden. Plantning af nye bambus er unødvendig.

Bambus fra FSC-certificerede skove.

Hvad er FSC certificering?

Det er verdens mest ambitiøse globale certificering for ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for veldreven og ansvarlig skovdrift. FSC arbejder for natur og menneskers vilkår i hele verdens skovområder og er blåstemplet af NGO'er, som WWF verdensnaturfonden og Verdens skove.

Spar penge på SorteSokker.dk

Køb flere - spar mere, ved køb af T-Shirts hos SorteSokker.dk. Det samme gælder for sortesokker og boxershorts. Tag et kig og se hvor meget du kan spare.

Vask af bambus tøj!

Det er vigtigt, at vaske bambus tøj rigtigt. Vaskes bambus ved for høj varme ødelægges bambusfibrene og de gode egenskaber forringes. Vask altid tøj før det tages i brug.

Vi anbefaler derfor vask ved 40 grader og lufttørring. Vaskemidler i dag indeholder enzymer, der nedbryder snavs og bakterier, så vask helt ned til 30 grader, vasker tøjet rent.

Husk uld kræver vaskemiddel uden enzymer. Enzymer ødelægger uldfibrenes strukturer og dermed ulden gode egenskaber.

Lidt om SorteSokker.dk!

Vi er en dansk webshop. Når du handler med os får du optimal service - så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, ris eller ros vedrørende nogle af vores produkter.

Køber du for mere end 499 kr har vi fri fragt. Du modtager dine varer 1 til 2 dage efter vi har modtaget ordre. Hos os er der evig bytte- og returret på alle ubrugte varer.