Sorte bambussokker

Sorte bambussokker

 

3 produkter

 1. Sorte tennissokker (bambus) - Sorte bambussokker
  Sorte tennissokker (bambus)
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 49,00 DKK Fra 29,90 DKK
 2. Sorte Bambussokker - Sorte bambussokker
  Sorte Bambussokker
  Bedømmelse:
  100%
  Fra 45,00 DKK Fra 24,75 DKK
 3. Bambus Ankelsokker (Korte Sokker) Sort - Sorte bambussokker
  Bambus Ankelsokker (Korte Sokker) Sort
  Fra 35,00 DKK Fra 16,10 DKK
pr. side

Bambussokker - de bedste sokker til fødderne!

Leder du efter lækre, bløde kvalitets bambussokker, er du dumpet ned det rigtige sted. Hos SorteSokker forhandler vi kun, som navnet siger - sorte sokker. Til kvinder, mænd og børn - (unisex). Den klassiske model, der slutter midt på læggen og den helt korte ankelstrømpe. Bambusstrømper i størrelser fra 31 til 53.

Andre lækre produkter hos Sortesokker.dk? 

F.eks. vores gode kvalitets bomulds strømper og økologiske bomulds strømper, der er er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede. Trænger drengene til nye boxershorts, så prøv de super skønne boxershorts i bambus til herre og vores komfortable sorte bambus T-shirts, som også fås i en hvid udgave.

Hvad betyder OEKO-TEX® Standard 100 certificering?

Det er din sikkerhed for at vores produkter er testet og godkendt ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening har stillet vedr. indholdet af kemiske stoffer.

                                          download

Det er verdens førende mærkning for tekstiler, der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Standarden er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark (og EU)

Hvorfor er sokker af bambus sunde for dine fødder?

Fordi bambus er:

 • Åndbart
 • Allergivenligt
 • Temperaturregulerende
 • Slidstærkt og hårdført
 • Fugtabsorberende
 • Blødt
 • Har antibakterielle egenskaber
 • UV-resistent

Bambusstrømper er altså det perfekte valg for alle, der ønsker at sunde og komfortable fødder hele dagen. 

Bambus eminent for allergikere og dig med sensitiv hud!

Hudallergi er som regel fremkaldt af forskellige kemiske stoffer, der bla. findes i det tøj vi tager på. Jo mindre du har kontakt med et allergifremkaldende stof, jo mindre er risikoen for, at du får allergi. 

Lider du af hudallergi, er bambus et rigtigt godt materialevalg. Bambusplanten har antibakterielle egenskaber og indeholder olier, der forhindrer mikroorganismer i at leve på den. Selvom planten forarbejdes, bevares de antibakterielle egenskaber. Så hverken svampe eller husstøvmider vil kunne leve i dit bambus tøj og dermed frembringe allergier.

Stoffets bløde tekstur er også en stor gavnligt, hvis du har sensitiv hud. Fordi fibrene er så bløde og silkeagtige, vil der være minimal friktion mellem hud og materiale, så irritation undgås. 

Bambus - et unikt materiale! 

Bambusplanten kan dyrkes stort set uden brug af vand, pesticider og svampedræbende midler. Den skal ikke genplantes, kan høstes flere gange om året og er biologisk nedbrydelig. 

Bambus har kun brug for små mængder sol og vand for at vokse, så den er ikke særlig ressourcekrævende. Bambusplanten er en modstandsdygtig plante. Den eneste plante, der overlevede strålingen efter bombningen af Hiroshima i 1945. Varme og stråling ødelagde alle træer og planteliv, bortset fra bambusplanten, der voksede op på ny.

I dag kommer en del bambus fra FSC-certificerede skove.

Også fremstillingen er mere miljøvenlig, sammenlignet med andre tekstiler. Processen involverer dog stadig brug af kaustisk soda, der bruges til at nedbryde den rå bambus til tøjfibre. Holdes den kemiske proces i et lukket kredsløb, så opløsningsmidlet indsamles og genanvendes, bliver bambus endnu mere bæredygtigt. Målet er selvfølgelig at finde en metode, så produktionen bliver helt kemikaliefri. Indtil videre er bambus stadig mere miljøvenligt end fremstillingen af mange andre tekstiler.

Vores sokker er alle fra lukkede kar.

I dag kommer en del bambus fra FSC-certificerede skove.

Hvad er FSC- certificering?

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for veldreven og ansvarlig skovdrift. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder og er anerkendt af NGO'er, WWF Verdensnaturfonden og verdens Skove.

 FSC op af anerkendte NGO’er som WWF Verdensnaturfonden og Verdens Skove. 

En sjov lille bambus anekdote!

Kineserne sprang stenalderen over:

Det menes, at kineserne sprang stenalderen over på grund af bambusplantens mange anvendelsesmuligheder. Derfor er der kun gjort få fund af stenalder værktøj i Kina. Forskere har udviklet en teori, de kalder for bambus-teorien. Da bambus let bearbejdes og kan blive til slidstærke redskaber, har behovet for stenværktøj ikke været nødvendigt. Kineserne har i mange hundrede år brugt bambus til knive, spyd, vandrør, byggematerialer til hytter og huse samt kurve, måtter, skåle osv. 

I 2008 forsøgte antropologen Metin I. Eren at afprøve teorien og finde ud af, om han kunne producere  solidt bambus værktøj. Målet var, at påvise kineserne uden problemer kunne erstatte sten med bambus.

Konklusionen på undersøgelsen var, at selv urutinerede håndværkere kunne fremstille hårdføre bambus knive. I løbet af fem timer fremstillede forskerne hele 20 solide bambus knive, som let kunne skære igennem kød og sener. Desuden kunne forskerne på blot 30 minutter lave et solidt bambusspyd, som kunne benyttes til at nedlægge større dyr.

Så noget tyder på, at kineserne i århundreder har udnyttet bambusplantens mange fantastiske egenskaber. 

SorteSokker.dk - billige bambusstrømper!

Kigger du efter billige bambusstrømper til hele familien, er SorteSokker.dk det helt rigtige sted. Vi har altid billige bambus strømper i god kvalitet.

Køb flere - spar penge! 

Køber du flere par spare du penge - jo flere jo mere sparer du. Har du ikke selv brug for bambus strømperne, er gode strømper altid en fin gaveide. Alle kan bruge nye strømper - børn som voksne.

Kigger du på SorteSokker.dk ser du straks pris og mængderabatter på alle vores produkter - sokker som andet. 

Vask af sorte bambus strømper?

Vi anbefaler vask ved 30 eller 40 grader og ingen tørretumbling. Bambus sokker kan vaskes helt rene ved meget lave temperaturer. Dels pga. af de antibakterielle egenskaber, men også fordi moderne vaskemidler indeholder enzymer, der nedbryder bakterier effektivt.

Japanske undersøgelser viser, at bambus eliminerer over 70% af de bakterier, stoffet bliver udsat for - selv efter utallige gange i vaskemaskinen.

Vask ved lave temperaturer er yderligere en gevinst for miljøet, da strømforbruget er omkring 50 til 60% lavere, når der vaskes ved f.eks. 30 grader.

Lidt om SorteSokker.dk!

Når du handler med os har du fri fragt ved køb over 499 kr. Du kan roligt købe vores produkter i god tid, da vi har ubegrænset retur-og bytteret på alle ubrugte varer. Hurtig levering 1-2 dage. Når du handler med os får du altid en fair og god service.