Evig returret og fri retur

Når du handler på SorteSokker.dk, har du altid evig fri retur- og bytteret på dit køb.

 

Udskriv gratis returlabel her
Vi har gjort det let at bestille en returlabel, der kan bruges til returneringen. Du kan udskrive en gratis returlabel her: https://return.shipmondo.com/sortesokker
(Hvis du ikke har en printer, er det ikke noget problem. Du vil også modtage en QR kode pr. mail, som du kan vise i pakkeshoppen. Så printer de lablen dernede)


Ombytning af varer
Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse i samme model som du har bestilt, sender du den blot retur, og vedlægger en seddel med beskrivelse af hvilken størrelse du ønsker ombytning til.

Returnering
Der er ikke retur- og bytteret på brugte varer, og varer der er beskadiget eller er blevet vasket.

Du er naturligvis velkommen til at prøve varerne som du ville kunne i en almindelig butik, og stadig returnere dem, hvis de ikke er som forventet.

Når vi modtager din pakke retur, bliver ordren krediteret og beløbet (inkl. evt. fragtomkostninger) bliver tilbageført til det betalingskort der er anvendt i forbindelse med bestillingen.

Du vil modtage en kreditnota pr. mail, og kan forvente at have pengene retur på din konto i løbet af 1-3 bankdage, fra vi modtager pakken.

Hvis du kun returnerer dele af din ordren, skal du være opmærksom på følgende fra vores handelsvilkår:

Ved returnering af dele af ordren:
(Nedenstående er kun aktuelt hvis du returnerer en del af din ordre. Returneres hele ordren, får du altid alle penge tilbage, såfremt varerne er ubeskadigede og ubrugte)

- Opnået mængderabat
Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.

- Opnået fri fragt
Hvis du har opnået en fri fragt for køb for mindst 599 kroner, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå fri fragt, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten, der vil blive modregnet det krediterede beløb.

 

Køb bare gaverne i god tid
Med evig retur- og bytteret, kan du eksempelvis købe sokker, strømper og undertøj som gave i god tid, uden at skulle bekymre dig om at de skal kunne byttes indenfor kort tid.

Du har ingen tidsbegrænsning på at benytte dig af returretten.


Har du spørgsmål til returnering eller ombytning, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 52900000
Mandag til fredag kl. 9.00 - 16.00

Mail: [email protected]