Default welcome msg!

Dag-til-dag levering Vi bytter med et smil ;-) Evig returret Fri fragt over 499,- kr
Spørgsmål? Ring: +45 52 90 00 00
anchor1
HerresokkerStørrelse: 40-47
Etiam convallis arcu non libero pretium consectetur. Sed maximus justot rhoncus enim condimentum.
anchor1
DamesokkerStørrelse: 36-40
Etiam convallis arcu non libero pretium consectetur. Sed maximus justot rhoncus enim condimentum.
anchor1
Trunks & T-ShirtsStørrelse: M-4XL
Etiam convallis arcu non libero pretium consectetur. Sed maximus justot rhoncus enim condimentum.
 • Den gode kvalitet
  Selvom det er billigt er det uden at gå på kompromis med kvaliteten. 80% bomuld, 15% polyester og 5% spandex.. Perfekt!
 • Derfor så billigt
  Vi gør det simpelt, for dig og for os selv! 1 farve, 1 størrelse, stor mængde!
 • Glade kunder
  Mange kunder vender tilbage igen og igen, og vi tillader os at antage at de er glade for sokkerne.
 • Gaven til dem
  der har alt
  I dag har så mange alt hvad de peger på.. Men en ting man altid mangler er almindelige billige strømper i god kvalitet.
 • Alle bruger
  sorte sokker
  I hvert fald 95%, og for at gøre det så billigt og simpelt som muligt, fokuserer vi på de 95% med billige sokker i høj kvalitet
 • Vaskemaskinen
  spiser sokkerne
  Spiser din vaskemaskine også dine sokker? Det er slut med at irritere sig, der skal være nok at tage af, de skal være lette at parre og alle ens!

Sorte sokker og strømper til 
mænd & kvinder

Sorte strømper er en standardvare, som altid skal være i orden. Dårlige sokker sidder og irriterer, begynder at lugte, giver dig fugtige fødder eller går alt for hurtigt i stykker. Derfor sætter vi kvaliten og simpliciteten over alt andet: Vi sælger kun sorte sokker i højeste kvalitet.

Et par gode sokker er en del af hverdagens beklædning og derfor bruger du også meget tid på at vaske sokkerne - eller rettere, du bruger meget tid på at sortere og parre sokker efter vask. Slip for dette irriterende tidsspilde med ensfarvede sokker, du smider blot alle dine vaskede sokker i samme skuffe og tager 2 ud hver morgen. De er alle ens og passer derfor sammen.

Ankelsokker og bambussokker

Vi har udviklet os fra blot at have almindelige sorte sokker. Det giver sig selv at den krævne mand og kvinde, også ønsker bløde bambussokker og korte sokkeletter / ankelsokker til om sommeren. Når først solen sætter ind og det bliver for varmt med lange bukser på, så bliver det jo typisk også nødvendigt at smide de lange sokker tilbage i skuffen.

Vi står 100% bag vores sokker!!!

Ja den kan godt skrives med 3 x !!! for det mener vi. Er du ikke tilfreds så giver vi pengene tilbage og vi sætter hverken en begrænsning på 14 eller 30 dage på denne returret. Du ringer eller skriver blot, så gør vi det til vores særlige mission at gøre dig glad igen. Om det er en ombytning af sokkerne eller pengene retur, det skal ikke gøre os til uvenner - hvis blot du er glad bagefter, så er vi det også.

De bedste hilsner,
Signe, André & Thomas

Hvem står bag dette vanvid?

Vi er en lille håndfuld flinke mennesker der står bag SorteSokker.dk. Vi startede SorteSokker.dk fordi vi ville løse et problem i folks hverdag. Til at starte med vidste vi ikke lige hvilket problem, men vennerne hjalp til med inputs til irritationer i deres hverdag og vi endte med at vide at ingen kan lide at parre sokker, altid mangler en makker til en sok og selvom man kun køber ens sokker, så ender man alligevel med sokker fra forskellige steder som ikke er ens alligevel.

Så missionen for os blev, at vi ville lave en optimale sok til manden og kvinden som stiller krav til at hverdagen skal være let og at kvaliteten ikke skal fejle.

Den samme sok hver gang og i en god kvalitet!