Grønne boxershorts (bambus)

Ikke på lager

Boxershorts med tætsiddende ben. God holdbar kvalitet, fremstillet i blød behagelig bambus viskose. Denne model har ekstra blød elastik, for ekstra komfort.

Mængderabatter
Med vores mængderabatter bliver underbukserne billigere, jo flere du køber. Du kan frit blande mellem størrelserne, farverne og modellerne (boxershorts til mænd) og opnå mængderabatterne.

119,00 DKK

Virkelig bløde og lækre bambus trunks

Flotte grønne tights (boxershorts med tætsiddende ben) i blødt og super behageligt bambus viskose, i høj kvalitet, og med maksimal komfort.

Perfekt til al slags brug, uanset om det det er hverdag, fest eller sport. Sort passer til alt, og disse trunks er så behagelige, at du også har lyst til at bruge dem til alt.

Vi har har arbejdet meget med topelastikken, da det er vigtigt at denne også er behagelig. Derfor er den gjort ekstra blød, også på indersiden, for maksimal komfort for dig.

Bambus viskose er:
- Virkelig blødt og behageligt at have på
- Åndbart
- Temperaturregulerende
- Svedtransporterende
- Lugtafvisende

Med disse egenskaber får du derfor rigtig lækre underbukser, som du vil elske at tage på hver morgen, og som holder sig mere frisk og lugtfri i løbet af dagen, eks. traditionelle bomulds underbukser. 

Derfor er bambus også blevet særdeles populært til blandt andet sokker, underbukser og t-shirts.

Fokus på komfort og kvalitet
Vi har arbejdet i lidt over et år, på at udvikle og teste vores bambus underbukser og bambus T-shirts, så de bliver præcis som de skal være, for at vi selv vil bruge den hver eneste dag.

Resultatet er blevet nogle virkelig lækre trunks i et blødt og let materiale, med en god pasform, der føles behagelig mod huden.

Uden generende vaskemærker
Der er ingen generende vaskemærker i dine nye boxershorts, da vi har printet materialesammensætningn og vaskeanvisning på indersiden af dem, så det ikke generer, og ikke kan ses når du har den i brug.

Vaskeanbefaling
Vi anbefaler at du vasker ved maks. 40 grader, og hængetørrer dine boxershorts.

De kan vaskes ved højere temperaturer, og tørretumbles ved middel varme, men holder form, farve og blødhed længere tid hvis de hængetrørres.

Når du handler hos SorteSokker.dk får du:
- Hurtig levering (1-2 hverdage)
- Evig returret på ubrugte varer
- 100% tilfredshedsgaranti
- Fri retur
- Mulighed for at opnå fri fragt
- Og selvfølgelig god service :o)

Vi er en dansk webshop med kontor og lager i Brøndby, hvorfra vi afsender ordrer alle hverdage kl. 15.00, så du kan modtage dine boxershorts og sokker efterfølgende hverdag.

Materiale: 95% bambus viskose, 5% elastan

SorteSokker.dk

 

Specifikationer
SKU4-240450-45
Model4-240450-45
MærkeSortesokker
TypeBoxershorts, Underbukser
FarveGrøn
StyleEnsfarvede
Material95% bambus viskose, 5% elastan
KønMand
VaskeanvisningVaskes ved 40 grader, hængetørres
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Grønne boxershorts (bambus)
Din bedømmelse

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Relaterede produkter