Underbukser - Bambus

Prøv vores superbløde og lækre bambus trunks / underbukser i virkelig lækker kvalitet

8 vare(r)
8 vare(r)

Bambus tights - de mest komfortable underbukser!

Hos SorteSokker.dk kan du foruden bambusstrømper også købe vores lækre bambus herre boxershorts, trunks, underbukser eller tights - ja kært barn har mange navne! Bambus er perfekt inderst på kroppen, fordi det er åndbart, antibakteriel, svedtransporterende og utroligt blødt og behageligt. Vores trunks er i en rigtig god og lækker kvalitet, der fås i størrelser fra small til 5XL

Komfortabelt undertøj til herrer! 

Det er ikke kun kvinder, der kræver blødt og lækkert undertøj. Den moderne mand vil også føle sig komfortabel og lækker inderst på kroppen. Vores bambus boxershorts er i klassisk tidløst design. Bambusviskosen er blød og behagelig og er kombineret med elastan og økologisk bomuld, for at sikre optimal pasform og holdbarhed samt at faconen holder hele dagen. Bambus tights er blevet en del af mandens basisgarderobe.

Øvrige kvalitets produkter hos SorteSokker.dk!

Foruden boxershorts har SorteSokker, som navnet antyder gode komfortable klassiske bambussokker og korte ankelsokker samt klassiske børnesokker i en flot kvalitet. Vores klassiske strømper slutter midt på læggen - de korte ankelstrømper lige over anklen.

Se også vores komfortable bambus T-shirt i både sort og hvid.

Vores produkter er OEKO-TEX® Standard 100 certificerede!

Som er din sikkerhed for, at produktet er testet og godkendt, ud fra de krav den internationale OEKO-TEX® forening har stillet vedr. indhold af kemiske stoffer.

                                          download

Det er verdens førende mærkning for tekstiler, undersøgt for sundheds-og miljøskadelige stoffer. Standarden er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark (og EU)

I dag kommer en del bambus fra FSC-certificerede skove.

Hvad er FSC certificering?

FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for veldreven og ansvarlig skovdrift. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder og er anerkendt af NGO'er, som WWF verdensnaturfonden og Verdens skove.

Det sunde valg!

Bakterie- og svampedræbende

Bambusplanten har fra naturens side bakterie-og svampedræbende egenskaber, som bevares selv efter selv forarbejdningsprocessen. En egenskab, der bibeholdes også efter gentagne vask. 

Allergivenlig/følsom hud 

Hudallergi er som regel fremkaldt af forskellige kemiske stoffer, der bla. findes i det tøj vi tager på. Jo mindre du har kontakt med et allergifremkaldende stof, jo mindre er risikoen for, at du får allergi. 

Lider du af hudallergi, er bambus et godt materialevalg. De antibakterielle egenskaber samt plantens olier forhindrer mikroorganismers eksistens. Selvom planten forarbejdes, bevares de allergivenlige egenskaber, så hverken svampe eller husstøvmider vil kunne leve i dit bambus tøj og dermed frembringe allergier.

Stoffets bløde tekstur er super, hvis du har sensitiv hud. Fordi fibrene er så bløde og silkeagtige, vil der være minimal friktion mellem hud og materiale, så irritation undgås. 

Åndbar og svedtransporterende

Bambusfibre består af mikroskopiske luftlommer mellem fibrene. De er med til at ventilere og absorbere/transportere fugt væk fra kroppen. Bambus kan optage 3 til 4 gange så meget fugt som bomuld. 

Det komfortable valg!

Silkeblødt

Fibrene i bambusfibre er naturligt runde og glatte, så de føles rare og lette som silke. Bambus har en lethed og en uovertruffen blødhed, som gør det super lækkert, at have på tæt mod huden - en luksuriøs fornemmelse.

Temperaturregulerende 

Bambus er et naturligt forekommende materiale, der består af cellulose og lignin. Disse to komponenter arbejder sammen for at give bambus sin temperaturregulerende egenskab.  

Cellulose er fremragende til at isolere, hvilket betyder, at den er god til at holde på varmen varme. 

Lignin er på den anden side en god varme konduktor. Det betyder, at det kan hjælpe med at lede varme hurtigt og effektivt væk.

Kombinationen af disse to egenskaber gør bambus til et ideelt materiale til temperaturregulering.

Antistatisk

Bambus er antistatisk, så statisk elektricitet undgås ved gnidning og statisk elektricitet udefra afledes. Helt enkelt - du får ikke stød når du tager tøjet af.

Det bæredygtige valg!

Økologisk dyrkning

Bambusplanter dyrkes uden brug af pesticider, insekticider og vækstfremmer.

Ingen brug af kunstvanding

Bambus kræver ikke meget vand og derfor er kunstvanding ikke nødvendigt. Regnvand er nok og al vand i produktionsfasen bliver genanvendt.

Forbedre luftkvaliteten

Bambusplantager producerer omkring 35% mere ilt og absorberer ca. 40% mere kuldioxid, hvilket betyder en væsentlig forbedring af luftkvaliteten.

Hurtigtvoksende 

Bambusplanten er hurtigtvoksende, nogle arter vokser 1 m om dagen. Den spreder sig naturligt, så bambus plantager fornyr sig selv hele tiden, så plantning af nye bambus er unødvendig.

Køb flere - spar mere!

På SorteSokker.dk kan du hurtigt og nemt se, hvor meget du kan spare ved køb af flere tights - jo flere du køber jo mere sparer du - ganske enkelt.

Her får du også hurtigt overblik over hvad du kan spare ved køb af vores andre produkter.

Vask og tørring af bambus tøj?

Vask

Vi anbefaler at du vasker dit bambus tøj på maks. 40 grader. Hvis du vasker det ved højere temperaturer, risikerer du at bambus fibrene mister deres specielle egenskaber. Tilsætter du skyllemiddel, anbefaler vi at du bruger et mildt skyllemiddel. Det er vigtigt ikke at overdoserer.

Sortering

Der gælder samme sorteringsregler, som når du vasker alt andet tøj. Undlad at blande kulørt og hvid tøj.

Tørring

Bambus tøj har bedst af at blive hængt til tørre på en tørresnor. For høje temperaturer kan skade bambusfibrene og forringe de gode egenskaber.  

Skades bambus fibrene, kan det resultere i at strømperne bliver mindre bløde, mister elasticitet, bliver mindre åndbare, osv. Så skån dit bambus tøj, behold alle de gode egenskaber og forlæng tøjets levetid. 

Vælger du alligevel, at tørretumble dit bambus tøj, anbefaler vi, at du kører et tørreprogram med lav varme. 

SorteSokker.dk?

Vi er en ren dansk webshop. Handler du handler med os, er du altid sikker på at få en fair og imødekommende behandling.

Vi har fri fragt ved køb over 499 kr og du modtager dine varer 1 til 2 dage efter du har afgivet din bestilling.

Du kan roligt købe gaver i god tid - da vi har evig retur-og bytteret på ubrugte varer.