Default welcome msg!

Dag-til-dag levering Vi bytter med et smil ;-) Evig returret Fri fragt over 499,- kr
Spørgsmål? Ring: +45 52 90 00 00

Sokker, sorte sokker i størrelse 36 - 53

Flere og flere får øjnene op for at en skuffe fuld af sorte sokker, bare er meget lettere at have med at gøre, end en masse forskellige farver og mønstre. Og det er jo det vi altid har ment! :o)

En skuffe fuld af sorte sokker, og kun sorte sokker har flere fordele. Bl.a.:

  • Du behøver ikke at bruge tid på at sortere sokker

  • Du behøver ikke at bruge tid på at folde sokker

  • Du tager bare to sokker i skuffen, og de matcher!

Og når vaskemaskinen snupper en sok, gør det ikke så meget. Du gemmer bare den du har tilbage, og venter på at den gør det igen (for det gør den helt sikkert det sulte udyr), og så har du stadig et helt par tilbage.

Havde det i stedet været i forskellige farver eller mønstre, ville du stå tilbage med 2 ubrugelige halve par. Sådan er det bare ikke når alle sokker er sorte.

1, 10, 20, 40, 60 eller 100 par sokker?

Hos sortesokker.dk har vi gjort det let at bestille et passende antal sorte sokker. Du vælger bare det antal du ønsker i dropdown boksen. Jo flere du bestiller, desto billigere sokker.

Siden denne shop blev oprettet, har det kun været muligt at bestille , 10, 20, 40, 60 eller 100 par sokker, men gennem tiden har flere kontaktet os for at høre om muligheden for at bestille et andet antal. Det har ikke tidligere kunne lade sig gøre, men i forbindelse med at vi har givet shoppen et tiltrængt ansigtsløft i april 2017, har vi besluttet at vi i samme ombæring gerne vil imødekomme vores kunders ønsker.

Så nu har du også mulighed for at bestille 2, 14, 50, 70, 87, 121 par sokker, eller hvilket som helst antal du måtte ønske. Der er med andre ord helt frit valg. Selv tak! :o)

Hvis du ønsker et andet antal billige sorte sokker end de intervaller du ser i dropdown boksene, skal du blot gøre følgende:

 

  1. Vælg det antal der kommer tættest på det du ønsker i kurven

  2. Gå til kassen

  3. Brug + / - knapperne til at vælge præcis så mange par sokker du ønsker:

Mange par sokker