Default welcome msg!

Dag-til-dag levering Vi bytter med et smil ;-) Evig returret Fri fragt over 499,- kr
Spørgsmål? Ring: +45 52 90 00 00

20% Mediano rabat på sokker og undertøj!

Som en del af vores partneraftale med Mediano, er vi blevet enige om at du som Medianolytter har fortjent at få 20% rabat på sokker og undertøj, når du handler hos sortesokker.dk og på shopwithsocks.com (til dig der gerne vil have farver på sokkerne)

Du skal bare bruge rabatkoden: Mediano

Koden indtastes i "Kassen" hvor du skriver dine leveringsoplysninger. Husk at trykke på "Indløs", for at aktivere din rabat.

Se vores udvalg her

Tilfredshedsgaranti, evig returret og hurtig levering

Sortesokker.dk drives af flinke mennesker, der gerne vil være sikre på at du, som en flink kunde, er tilfreds med dit køb. Derfor har vi tilfredshedgaranti, evig returret og naturligvis hurtig levering.

Tilfredshedsgaranti
Hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af de sokker, t-shirts eller boxershorts du har købt, skal du naturligvis ikke være tvunget til at beholde dem. Bare send os en mail, eller et telefonopkald, og fortæl os at du ikke er tilfreds. Du må også meget gerne hvorfor, da det er med til at vi kan forbedre os.

Når du har gjort det, mailer vi en returlabel du kan udskrive, og returnere varerne uden omkostninger for dig.

Evig returret

Hvis du har sokker, t-shirts eller boxershorts liggende, og pludselig finder ud af at du alligevel ikke vil have dem, kan du altid returnere dem til os. Du har nemlig evig returret på ubrugte varer. Så du skal bare kontakte os og fortælle at du gerne vil gøre brug af din returret, så sender vi en retualabel til dig. Uanset hvor lang tid siden det er du har handlet hos os.

Hurtig levering

Vi har som udgangspunkt alle varer på lager, og afsender ordrer alle hverdage kl. 15. Og hvis alt går som det skal, og det gør det som regel, modtager du pakken efterfølgende hverdag.

Så bestiller du inden kl. 15 på hverdage, har du friske sokker næste hverdag. Bestiller du efter kl. 15, eller i weekender / helligdage, sendes din pakke førstkommende hverdag.

Er du ikke til sorte sokker? - Så klarer vi også den

Vi har konstateret at det ikke er alle der bare vil have en lettere hverdag, hvor der kun er sorte sokker i sokkeskuffen. Derfor har vi også en anden webshop, hvor vi har sokker i alverdens farver, størrelser og mønstre. Blandt andet fra JBS, Egtved, Claudio.

Så er du ikke til sorte sokker, kan du besøge shopwithsocks.com

Her gælder samme tilfredshedsgaranti, returret og hurtige levering Og du får naturligvis også 20% rabat her, når du bruger rabatkoden: Mediano

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til os, er du selvfølgelig meget velkommen til at tage fat i os. Enten pr mail: hej@sortesokker.dk eller telefon: 52900000

God dag fra sortesokker.dk :o)