Handelsbetingelser

Sortesokker.dk´s handelsbetingelser

Her skriver vi alt det med småt, STORT.

Først det praktiske, om os
Du handler med:
SorteSokker.dk
Vallensbækvej 22A
2605 Brøndby
Telefon: 52900000
CVR: 42137782


Sortesokker.dk er ejet af flinke mennesker som blot ønsker at levere kvalitetssokker til den bedst mulige pris.

Hvis vi på nogen måde ikke lever op til vores eget mål, så gør en af følgende:
1. Skriv en e-mail til [email protected]
2. Find en kuglepen, bekæmp den globale nedskæring af postbude, og skriv et håndskrevet brev. Send til Sortesokker.dk, Vallensbækvej 22A, DK-2605 Brøndby

Fortrydelsesret:

Købelovens standardbetingeler giver som køber 14 dages returret ved køb på nettet.
Fordi vi ved, at vores pris og kvalitet er den bedste i landet, giver vi dig evig returret. Du må selvfølgelige ikke sende brugte sokker retur, heller ikke selv om du har vasket dem, og du vil heller ikke få pengene retur for sokker der er blevet væk i vaskemaskinen eller er ødelagte.

MEN hvis du har modtaget et parti sokker og pludselig finder ud af, at sorte slet ikke passer dig, at du ikke bryder dig om kvaliteten, din fod er for stor eller hvad du nu kan finde på af undskyldning, så betaler vi hellere end gerne returfragten. Du skal bare kontakte os på [email protected], så sender vi en returlabel.

Betaling:

Vi tager dankort og de fleste gængse kreditkort. Du har også mulighed for at betale med MobilePay, eller finansiere dit køb gennem ViaBill. Der er gratis at bruge betalingskort og MobilPay, mens ViaBill pålægger gebyr for fakturabetaling / finansiering.

Email:

Hvis du vælger at sige ja til at modtage specialtilbud fra os, sender vi dig nyhedsbreve til sortesokker.dk. Du kan altid let afmelde dig disse mails hvis du bliver træt af gode tilbud

Fragt:

Fordi vi er flinke, så er fragten selvfølgelig billigere end normalt inden for hele Danmark. Fragten koster os alt for meget men vi opkræver mindre end det. Det kalder vi service :o) Og du kan frit vælge om det skal være GLS eller Post Nord der leverer sokkerne. Vi sender varer på alle hverdage, så hvis vi har din ordre inden kl. 15. er der stor sandsynlighed for at du modtager dem næste hverdag.

Spis-din-egen-medicin-Garanti:

Vi garanter at vi bruger vores egne sokker hver dag, hele året rundt. Hvis du møder os og vi ikke har vores sorte sokker på (bare fødder undtaget) så får du helt gratis 20 par sendt til din egen adresse. 

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse Kundeservice på telefon 52900000 eller mail [email protected] 

Og så lidt lovpligtig tekst (Vi finder nok en løsning inden det kommer hertil):

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning (det gør vi, for vi skal ikke blive uvenner over sokker :o) Men loven siger at vi skal skrive dette, så det overholder vi naturligvis) kan du indgive en klage til: 

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.