Få dine nye sokker!
+45 52 90 00 00
hej@sortesokker.dk

Bliv forhandler af sokker

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke forhandler aftaler.

Sortesokker.dk´s handelsbetingelser

Her skriver vi alt det med småt, STORT.


Sortesokker.dk er ejet af flinke mennesker som blot ønsker at levere kvalitetssokker til den bedst mulige pris.

Hvis vi på nogen måde ikke lever op til vores eget mål, så gør en af følgende:
1. Skriv en e-mail til hej@sortesokker.dk
2. Find en kuglepen, bekæmp den globale nedskæring af postbude, og skriv et håndskrevet brev. Send til Sortesokker.dk c/o Tele2100 ApS, Vallensbækvej 22A, DK-2605 Brøndby

Fortrydelsesret:

Købelovens standardbetingeler giver som køber 14 dages returret ved køb på nettet.
Fordi vi ved, at vores pris og kvalitet er den bedste i landet, giver vi dig evig returret. Du må selvfølgelige ikke sende brugte sokker retur, heller ikke selv om du har vasket dem, og du vil heller ikke får pengene retur for sokker der er blevet væk i vaskemaskinen eller er ødelagte.

MEN hvis du har modtaget et parti sokker og pludselig finder ud af, at sorte slet ikke passer dig, at du ikke bryder dig om kvaliteten, din fod er for stor eller hvad du nu kan finde på af undskyldning, så betaler vi hellere end gerne returfragten hvis du sender med Post Danmark. Blot send en kopi af regningen og dit konto nummer på info@sortesokker.dk samtidigt.

Betaling:

Vi tager dankort og de fleste gængse kreditkort. Det er gratis at bruge Dankort og Visa-dankort, mens øvrige kort pålægges et gebyr svarende til det banken (NETS) pålægger os.

Email:

Hvis du vaelger at sige ja til at modtage specialtilbud fra os, sender vi dig nyhedsbreve til sortesokker.dk og andre websites under firmaet Tele2100 ApS. Du kan altid afmelde dig disse mails ved at henvende dig til os

Fragt:

Fordi vi er flinke, så er fragten selvfølgelig billigere end normalt inden for hele Danmark. Fragten koster os ca. 50kr og vi opkræver mindre end det. Det kalder vi service
Vi sender med B post for at holde din pris nede. Det betyder at du vil få leveret sokkerne ca. 3 hverdage efter bestilling. Skal du have sendt til andre steder end Danmark, så hiv lige fat i os inden bestilling, så finder vi en løsning.

Spis-din-egen-medicin-Garanti:

Vi garanter at vi bruger vores egne sokker hver dag, hele året rundt. Hvis du møder os og vi ikke har vores sorte sokker på (bare fødder undtaget) så får du helt gratis 20 par sendt til din egen adresse.Abonnementsbetingelser overordnet:

Hvis du bestiller et abonnement af sokker skal du vælge antallet af sokker du ønsker at få tilsendt nu samt hvor mange sokker du ønsker at modtage hver tredje måned derefter.

Sokkerne du bestiller nu vil blive trukket fra dit kort umildbart efter bestilling og du vil modtage sokkerne efter et par dage med B post.

Dine næste sokker vil komme med posten fire gange om året, første gang tre måneder efter din første bestilling. Og derefter tre måneder igen. Når vi sender sokkerne trækker vi pengene fra dit kort samt sender en e-mail med en kvittering.

Til abonnementskunder:

Hvornår trækker vi pengene?
Vi trækker den pris passende til den mænge sokker du har bestilt ved indgåelse af aftalen om sokker abonnement. Sokkerne bliver betalt og sendt den sidste dag på måneden.

Kvittering hvor om hvordan:
Du vil modtage en kvittering via e-mail og kan altid kontakte os for at få en kopi. Vi gemmer alle kvitteringer.

Skifter du kort:
Hvis du skifter kort vil vi automatisk sende en mail hvor du får mulighed for at genindtaste dine ny kortoplysninger. Hvis du ikke genudfylder dine kort oplysninger vil vi se det som en opsigelse af dit abonnement.

Opsigelse:
Du kan altid opsige dit abonnement ved at skrive til hej@sortesokker.dk med ”Opsigelse af abonnement” i emnefeltet.

Klagemuligheder

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse Kundeservice på telefon 52900000 eller mail hej@sortesokker.dk 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Billige Damesokker - 40 Par - One-size Str. 36-40 - Sorte

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • Billige Damesokker - 40 Par - One-size Str. 36-40 - Sorte

Billige Damesokker - 40 Par - One-size Str. 36-40 - Sorte

Lagerstatus: På lager

560,00 kr

Hurtigt overblik

Billige damesokker i god kvalitet. 40 par sorte sokker i str. 36-40.

Brug for et andet antal sokker eller en anden model?
Udvalg og rabatter

Detaljer

40 par billige og super lækre damesokker.

 

Super Sorte sokker.

 

Billige damesokker i god kvalitet. Består af 80% bomuld, 15% polyester og 5% spandex (elastan). Sokkerne er slidstærke og behagelige at have på. Vi sikrer os altid at sokkerne er identiske, så du får samme gode kvalitet hver gang. Vi sørger for at få vareprøver hver gang vi får en ny sending hjem, så inden sendingen ankommer, tjekker vi sokker for deres kvalitet og holdbarhed, så du altid vil få den gode kvalitet til billige penge. Og det bedste ved det hele er at bestiller du i dag inden klokken 15:00, afsender vi dem samme dag. Og du kan forvente dine sokker i morgen.

 

40 par sokker er bare meget lettere!

 

Et par gode sokker er en del af hverdagens beklædning og derfor bruger du også meget tid på at vaske sokkerne - eller rettere, du bruger meget tid på at sortere og parre sokker efter vask. Slip for dette irriterende tidsspilde med ensfarvede sokker. Du smider blot alle dine vasket sokker i samme skuffe og tager 2 ud hver morgen. De er alle ens og passer derfor sammen. Så du slipper for en hel del arbejde. Og at bruge en formue på sokker.

 

Ingen dumme syninger og fugtige fødder.

 

Sorte strømper er en standardvare, som altid skal være i orden. Dårlige sokker sidder og irriterer, fordi at syningerne sidder forkert eller der sidder en lang tråd og irritere i mellem tæerne, og giver dig fugtige fødder eller går alt for hurtigt i stykker. Derfor sætter vi kvaliteten og simpliciteten over alt andet: Vi sælger kun sorte sokker i højeste kvalitet. Og det er vigtigt for os at det er super nemt at bestille hos os! Du skal ikke igennem flere sider for at bestille de billige sokker du mangler.

 

Se mere her:

Billige herresokker 10 par sorte
Billige herresokker 20 par sorte
Billige herresokker 40 par sorte
Billige herresokker 60 par sorte
Billige herresokker 100 par sorte
Billige damesokker 10 par sorte
Billige damesokker 20 par sorte
Billige damesokker 40 par sorte
Billige damesokker 60 par sorte
Billige damesokker 100 par sorte
Billige boksershorts 3 par str M sorte
Billige boksershorts 9 par str M sorte
Billige boksershorts 15 par str M sorte
Billige boksershorts 30 par str M sorte
Billige boksershorts 3 par str L sorte 
Billige boksershorts 9 par str L sorte 
Billige boksershorts 15 par str L sorte
Billige boksershorts 30 par str L sorte 
Billige boksershorts 3 par str XL sorte
Billige boksershorts 9 par str XL sorte
Billige boksershorts 15 par str XL sorte
Billige boksershorts 30 par str XL sorte Besøg også gerne vores blog :o)

Yderligere information

str. 36-40

Spørgsmål til produktet

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål.